Onze aula’s

Afscheid nemen gaat over herdenken, precies zoals uw dierbare was. Minnendael is zo ingericht dat ieder afscheid kan voldoen aan persoonlijke wensen.

Vriendelijk en licht

Onze aula is een vriendelijke ruimte met veel natuurlijk licht. De vorm van het gebouw zorgt voor een mooie akoestiek. Ideaal voor het afspelen van muziek of ten gehore brengen van livemuziek. De aula is modern ingericht met natuurlijke materialen in zachte aardetinten. De vriendelijke uitstraling maakt het voor nabestaanden een vertrouwde plek.

Liefdevol afscheid

De afscheidsceremonie kan geheel naar eigen wens vormgegeven worden. De banken staan in een halve cirkel als liefdevolle omarming om de kist heen. Zo staat de overledene altijd centraal. Op de aanwezige grote beeldschermen kunnen foto’s, herinneringen, teksten en andere beelden getoond worden. De aula is geschikt voor maximaal 85 personen. De aula grenst aan een mooi ingerichte tuin. Het uitzicht op het vele groen om de gebouwen heen geeft het gevoel alsof je midden in de natuur staat.

Livestream

Indien genodigden niet fysiek aanwezig kunnen zijn bij het afscheid, is het mogelijk mee te kijken via een livestream. Zo zijn vrienden, familie en bekenden toch in staat om het afscheid online bij te wonen. Ook als ze ver weg wonen of vanwege gezondheidsredenen niet in staat zijn om aanwezig te zijn.

Capaciteit

Zitplaatsen

85

Beeld

Ja

Geluid

Ja

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden?