Ontmoetingsruimte en condoleance

Het afscheid van een dierbare markeert een belangrijk moment in uw leven. We willen dat deze dag ondanks het verdriet kan voortbestaan als een dierbare herinnering.

De ontmoetingsruimte

In de ontmoetingsruimte kunt u samenkomen voordat de crematieplechtigheid begint. Bezoekers worden bij binnenkomst verwelkomt door onze ervaren hostesses. Professionaliteit en gastvrijheid staan bij Minnendael hoog in het vaandel. De grote ramen geven een mooi uitzicht op de groene omgeving waardoor het lijkt alsof u midden in de natuur staat.

Afscheid in alle rust

De ontmoetingsruimte grenst aan de aula. Niet alleen de aula, maar alle faciliteiten binnen het gebouw zijn uitsluitend gereserveerd voor de bezoekers van het afscheid. Zo komt er geen andere familie de foyer binnen terwijl de afscheidsceremonie nog nauwelijks afgelopen is. Dat geeft jullie de tijd om in alle rust en ruimte afscheid te nemen.

Condoleance

Op zoek naar een kleinschalige en moderne locatie voor de condoleance? Bij Minnendael kunnen vrienden, familie en bekenden de naaste familie in alle rust komen condoleren. De ontmoetingsruime is iedere dag van de week te boeken voor condoleances. Zelfs in de avonduren en op zondag. Neem voor meer informatie contact op met uw uitvaartondernemer.

Capaciteit

Personen

120

Beeld

Ja

Geluid

Ja

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden?