De uitvaartplechtigheid

Afscheid nemen staat in het teken van het leven dat iemand heeft geleid. Geen leven is hetzelfde. Dat maakt ook ieder afscheid uniek. Nabestaanden kunnen daarom de tijdsplanning, invulling van de ceremonie, muziek en catering geheel naar eigen wens inrichten.

Minnendael biedt een vertrouwde plek om in alle rust afscheid te nemen. Een modern, traditioneel, intiem of juist grootse plechtigheid? Samen zorgen we voor een uniek afscheid dat telt.

Flexibele locatie
Onze locatie is flexibel te gebruiken. U bepaalt zelf van welke faciliteiten u gebruik wilt maken en van welke niet. Dat wil zeggen dat u bij ons terecht kunt voor een crematie van A tot Z, maar ook alleen kunt kiezen voor een condoleance of afscheidsdienst bij een begrafenis.

Afscheid vormgeven
De uitvaartondernemer is er om samen met u als nabestaande de crematieplechtigheid op geheel eigen wijze vorm te geven. Mooie gedeelde momenten en herinneringen kunnen worden omgezet in voordrachten van familie en vrienden. Ook bloemen, muziek en beeld spelen een belangrijke rol. Onze moderne faciliteiten bieden talloze mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid. Jullie wensen krijgen tijdens de plechtigheid alle ruimte.

De afscheidsdienst
Op de dag van de uitvaart moet u ervan uit kunnen gaan dat alles goed geregeld is. Zo kunt u zich richten op het belangrijkste: goed afscheid nemen. Onze medewerkers zorgen dat de plechtigheid goed verloopt en zullen jullie ondersteunen met praktische en emotionele zaken. Respect en professionaliteit staan daarbij voorop.

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden?