Ieder leven heeft een uniek verhaal dat het waard is om verteld te worden. Muziek en beeld zijn bij uitstek in staat om ons diep te raken. Soms kunnen ze zelfs uitdrukken wat in woorden moeilijk te vatten is.

De afscheidsceremonie kan geheel naar eigen wens vormgegeven worden. Op de aanwezige grote beeldschermen kunnen foto’s, herinneringen, teksten en andere beelden getoond worden. Aan de hand van beelden kan bijvoorbeeld stilgestaan worden bij belangrijke gebeurtenissen in iemands leven. Maar ook anekdotes of kenmerkende eigenschappen van de overledene kunnen naar voren komen. Via de schermen kan er bij een crematie tevens, indien gewenst, meegekeken worden naar het laatste ritueel in de invoerruimte.

Herinneringen die u dierbaar zijn bewaart u niet alleen in uw hoofd, maar vooral ook in uw hart. Muziek is in staat ons op een diep niveau te raken. Het kan een gevoel overbrengen zonder dat daar woorden aan te pas komen. Draai tijdens een afscheid bijvoorbeeld muziek die voor de overledene bijzonder was of waar een mooie boodschap in te horen is. De geluidsystemen in onze aula’s en ontmoetingsruimte zijn van hoge kwaliteit. Het geluid klinkt helder waar u ook staat of zit in de ruimte. De akoestiek in onze aula is daarnaast ook zeer geschikt voor livemuziek. In de aula is een statige vleugel aanwezig. Weet u zelf niet goed waar u geschikte muziek kunt vinden? We hebben een grote muziekcatalogus tot onze beschikking met uiteenlopende muziekstijlen.

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden?