Livestreaming

Op Minnendael kunt u in alle rust afscheid nemen op een moderne locatie. Op uw eigen tempo. En op een manier die bij de nabestaanden en de overledene past.

Livestream

Op afstand dichtbij

Indien genodigden niet fysiek aanwezig kunnen zijn bij het afscheid, is het mogelijk op afstand mee te kijken via een livestream. Zo zijn vrienden, familie en bekenden toch in staat om het afscheid online bij te wonen. Ook als ze ver weg wonen of vanwege gezondheidsredenen niet in staat zijn om aanwezig te zijn.

Veilig verbonden

Meekijken naar het afscheid kan via ons speciaal voor nabestaanden ontwikkelde herdenkingsplatform Memoria. Uit respect voor de privacy van de overledene en de nabestaanden is de herdenkingspagina afgeschermd met een inlogcode. De inlogcode wordt door de familie bekendgemaakt per mail of in de rouwkaart, zodat alle digitaal genodigden mee kunnen kijken. Bent u niet in staat om digitaal mee te kijken op het moment dat de uitvaart plaatsvindt? Naderhand is de plechtigheid te downloaden via een link die te vinden is op de herdenkingspagina.

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden?