Uitvaartverzorging Dordrecht

Als u uitvaartverzorging in de regio Dordrecht nodig heeft, omdat u helaas te maken heeft gekregen met een sterfgeval, staat Crematorium en Uitvaartcentrum Minnendael voor u klaar. Wij hebben een unieke afscheidslocatie in Zwijndrecht, vlakbij Dordrecht. Hier kunt u terecht voor de volledige verzorging van de uitvaart. Onze locatie is omgeven door groen, waardoor u in alle rust afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare. Iets wat enorm belangrijk is voor het verwerkingsproces.

Heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Uitvaartverzorging Dordrecht | Minnendael

Bij ons heeft u uitgebreide keuze als het gaat om de invulling van de uitvaart en de dagen daar omheen. Zo hebben we bijvoorbeeld veel verschillende opties als het gaat om de catering. We vinden het belangrijk dat de uitvaart past bij het leven wat de overledene heeft geleefd. Met bijvoorbeeld het lievelingseten van de overledene op de uitvaart kunnen we dit waarmaken. Ook hebben wij 24-uurskamers beschikbaar. Dit zijn huiselijk ingerichte kamers waar de overledene in opgebaard kan worden tot aan de dag van de uitvaart. De kamers kunnen door de nabestaanden op elk gewenst moment bezocht worden, zonder dat daar een afspraak voor gemaakt hoeft te worden. Dit wordt vaak gebruikt als alternatief wanneer een thuisopbaring niet mogelijk is.

Van A tot Z ontzorgd

Wij snappen als geen ander hoe heftig de periode rondom de uitvaart van een geliefde kan zijn. Daarom staan wij klaar om u op elk vlak te kunnen ontzorgen. We helpen bij de praktische zaken, maar ook voor emotionele steun hebben wij een groot netwerk. We streven er naar om een dierbare herinnering aan de uitvaart achter te laten bij de nabestaanden. De wensen van de overledene en de nabestaanden staan bij ons dus altijd centraal.

Kom met ons in contact

Bij vragen staan we voor u klaar. Neem gerust contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen. Onze ervaren medewerkers denken met u mee en geven u indien gewenst advies over bepaalde zaken. Onze locatie is van maandag t/m vrijdag geopend van 9:00 tot 16:00. Kom gerust eens langs om een beeld te krijgen van de mogelijkheden.

Een afscheid met aandacht
In alle rust en ruimte

Uitvaartverzorging Dordrecht

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden?