Uitvaartcentrum Zwijndrecht

Ons uitvaartcentrum in Zwijndrecht heeft een centrale ligging in de Drechtsteden. Crematorium en Uitvaartcentrum Minnendael is dan ook erg geschikt als locatie voor een uitvaart. De groene omgeving zorgt voor rust in en rondom de locatie. Wij vinden het belangrijk dat u de vrijheid heeft een afscheid in te richten zoals u dat zelf wilt. Alle faciliteiten rondom het laatste afscheid zijn aanwezig, zodat wij alles op één plek kunnen aanbieden. Naast een uitvaartcentrum hebben we ook een eigen crematorium, waardoor de afscheidsdienst en crematie op dezelfde locatie kunnen plaatsvinden.

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Uitvaartcentrum in Zwijndrecht | Minnendael helpt u verder

Onze afscheidslocatie is zo ingericht, dat het rust en kalmte uitstraalt. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u de gelegenheid krijgt om in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare.

Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken. Allereerst moeten er uiteraard verschillende keuzes gemaakt worden, die soms lastig kunnen zijn. Zeker in een emotionele en verdrietige tijd. Wij denken met u mee en geven advies over de verschillende mogelijkheden, zodat we samen met u kunnen zorgen voor een afscheid waar u een dierbare herinnering aan overhoudt. Onze medewerkers staan voor u klaar; voor, tijdens én na de uitvaart.

Duurzame keuzes

Wij vinden duurzaamheid vandaag de dag erg belangrijk. Daarom streven wij ernaar om zo energieneutraal mogelijk te werken. Zo is onze crematie-installatie volledig elektrisch en wordt de stroom opgewerkt door onze eigen zonnepanelen aangevuld met groene energie. Zo willen we ons steentje bijdragen aan een groenere en duurzame toekomst.

Neem gerust contact op

Als u meer informatie nodig heeft over de mogelijkheden, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kan via het formulier op de website, per mail of telefonisch. Wij komen hier dan zo snel mogelijk bij u op terug.

Een afscheid met aandacht
In alle rust en ruimte

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden?