Uitvaartcentrum Ridderkerk

Als u op zoek bent naar een uitvaartcentrum in Ridderkerk, staat Minnendael voor u klaar. Wij zijn gevestigd op een mooie rustige locatie aan de rand van Zwijndrecht, vlakbij Ridderkerk en centraal gelegen in de Drechtsteden. Afscheid nemen staat in het teken van het leven dat iemand heeft geleid. Wij vinden het belangrijk dat u de vrijheid heeft een afscheid in te richten zoals u dat zelf wilt. Crematorium en uitvaartcentrum Minnendael is een locatie waar waardig en in alle rust afscheid genomen kan worden van een overleden dierbare. Alle faciliteiten rondom het laatste afscheid zijn zo duurzaam mogelijk ingericht.

Neem contact met ons op als u vragen heeft

Uitvaartcentrum Ridderkerk | Minnendael

Wat onze locatie uniek maakt, zijn het crematorium en uitvaartcentrum in één. Wij zijn het enige uitvaartcentrum in de Drechtsteden waar ook een crematie-installatie aanwezig is. Op deze manier kan een uitvaart waarbij er gekozen is voor crematie op één plek plaatsvinden en hoeft er minder gereisd te worden.

In het uitvaartcentrum zijn twee 24-uurskamers aanwezig. Deze kamers zijn huiselijk ingericht en bedoeld om de overledene in te laten opbaren. In sommige gevallen is een thuisopbaring vanwege praktische redenen niet mogelijk, maar is dit een mooi alternatief. De nabestaanden kunnen op elk gewenst moment langs komen zonder dat er een afspraak gemaakt moet worden. Het is dus alsnog om rustig afscheid te nemen.

Kom met ons in contact

Heeft u vragen? Stel ze vooral, wij staan klaar om u van alle informatie te voorzien. Neem contact met ons op via het formulier op de website, per mail of telefonisch. We komen hier dan zo snel mogelijk bij u op terug.

Een afscheid met aandacht
In alle rust en ruimte

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden?