Uitvaartcentrum Papendrecht

Als u op zoek bent naar een uitvaartcentrum in de Drechtsteden zoals Papendrecht, dan kunnen we u bij Minnendael zeker verder helpen. Onze locatie is gelegen in Zwijndrecht, op ongeveer 15 minuten rijden van Papendrecht. Het unieke van Minnendael is, dat wij een uitvaartcentrum en crematorium in één zijn. Hierdoor hoeft u voor een crematie niet meer naar omliggende plaatsen zoals Rotterdam, maar kunt u op één locatie blijven. Dit geeft rust en zorgt ook voor minder reisbewegingen.

Bij vragen staan we voor u klaar. Neem contact met ons op omtrent de mogelijkheden.

Uitvaartcentrum in Papendrecht | Minnendael

Afscheid nemen staat in het teken van het leven dat iemand heeft geleid. Wij vinden het belangrijk dat u de vrijheid heeft een afscheid in te richten zoals u dat zelf wilt. Crematorium en uitvaartcentrum Minnendael is een locatie waar waardig en in alle rust afscheid genomen kan worden van een overleden dierbare. Alle faciliteiten rondom het laatste afscheid zijn zo duurzaam mogelijk ingericht.

Wij helpen u van A tot Z

We vinden het heel belangrijk dat de uitvaart persoonlijk wordt verzorgd. Het is ons doel om van de uitvaart een dierbare herinnering te maken. We zien vaak dat dit voor de nabestaanden een positief effect heeft op het verwerkingsproces. Vooraf zullen we de wensen uitvoerig met u bespreken en kunnen we daarnaast ook adviseren. U bepaalt helemaal zelf van welke faciliteiten en diensten u gebruik wilt maken. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om bepaalde zaken zelf te regelen als u dit fijn vindt. Kortom, wij helpen u waar dit nodig is.

Kom met ons in contact

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u verder. Contact opnemen kan via het formulier op de website, per mail of telefonisch.

Een afscheid met aandacht
In alle rust en ruimte

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden?