Uitvaartcentrum Dordrecht

Minnendael is een kleinschalig uitvaartcentrum gelegen in de omgeving van Dordrecht. De naam Minnendael verwijst naar het historische klooster ‘Eemsteyn’. Dit klooster was vroeger gelegen in de Grote Waard. Het klooster straalde rust en ruimte uit. Deze kenmerken komen terug in ons rouwcentrum. De moderne architectuur en groene omgeving zorgen voor een plek die vertrouwd voelt. Hier kunt u in alle rust afscheid nemen van uw overleden dierbare, zowel tijdens de uitvaart als tijdens de dagen er voor.

Groene oase van rust

U kunt maar één keer afscheid nemen van uw geliefde. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een uitvaartcentrum dat vertrouwd voelt. Onze locatie is ingericht met oog voor beleving en sfeer. Er zijn duurzame en natuurlijk materialen gebruikt. Hierdoor wordt het uitvaartcentrum één met de natuur. Vanuit Dordrecht en omstreken kunt u bij ons terecht om afscheid te nemen van uw overleden dierbare.

Rouwcentrum Dordrecht | Minnendael staat voor u klaar

Op Minnendael kunt u in alle rust afscheid nemen op een moderne locatie. Op uw eigen tempo  en op een manier die bij de nabestaanden en de overledene past. We streven er altijd naar om een dierbare herinnering achter te laten bij de nabestaanden. Vaak heeft dit een positieve invloed op het verwerkingsproces. De wensen van de overledene en de nabestaanden staan daarom altijd centraal.

Mogelijkheden van het uitvaartcentrum

Bij ons kleinschalige uitvaartcentrum in omgeving Dordrecht is een uitvaart in te richten zoals u dat wilt. U kunt ervoor kiezen een crematie of begrafenis volledig bij ons plaats te laten vinden. Maar u kunt er ook voor enkel een afscheidsdienst op Minnendeal. De begrafenis of crematie kan in dit geval ergens anders plaatsvinden. Maar u kunt bij ons ook terecht voor condoleances en opbaring van de overledene in onze 24-uurs kamers. U kiest zelf van welke faciliteiten u gebruik wilt maken en van welke niet.

Met een eigen keuken, duurzame kaart en verschillende arrangementen kan onze professionele catering zich meten met een restaurant. Het tijdstip van de uitvaart is van invloed op wat u gasten wilt aanbieden. Rond de middag is dat bijvoorbeeld een gezonde lunch. Later op de dag zijn zoete lekkernijen, hartige snacks, een broodjes arrangement met soep of een bourgondische borrelplank misschien meer gepast. Bij Minnendael passen we de catering graag aan op uw wensen.

Een afscheid dat telt

Iedereen verdient een afscheid dat telt. Waar wij vooral in geloven, is een waardevol afscheid. Een afscheid waarbij de overledene en nabestaanden centraal staan. Wij zullen er alles aan doen om een afscheid dat telt te regelen voor uw overleden dierbare. Hiervoor zal een uitvaartverzorger nauw contact met u hebben. Zo kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden en uw wensen inzichtelijk maken.

De uitvaartondernemer staat voor u klaar

Na het overlijden van uw geliefde komt de uitvaartverzorger langs om de wensen rondom de uitvaart door te nemen. Deze zal u ondersteunen bij alle praktische zaken en de uitvoering van de uitvaart. Tevens staat de uitvaartverzorger altijd klaar om u emotionele steun te bieden. In de week van de uitvaart en de periode die volgt zult u veel contact hebben met hem of haar.

Meer informatie over het uitvaartcentrum in de omgeving Dordrecht

Bij het organiseren van een uitvaart komt veel kijken. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u vragen heeft over ons rouwcentrum. Neem gerust contact met ons op om deze vragen te stellen. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Een afscheid met aandacht
In alle rust en ruimte

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden?