Uitvaartcentrum Alblasserdam

Minnendael is een uitvaartcentrum in omgeving Alblasserdam. Het is gelegen in een rustige, natuurlijke omgeving. Dit geeft het uitvaartcentrum een vriendelijke uitstraling. Het is een vertrouwde plek voor een laatste afscheid van een overleden dierbare. Een laatste keer afscheid nemen kan maar één keer. Daarom bieden wij alle faciliteiten voor een bijzonder en persoonlijk afscheid.

Faciliteiten van het uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum Minnendael is inzetbaar voor zowel een begrafenis als crematie. Daarnaast kunt u zelf kiezen van welke faciliteiten u gebruik maakt tijdens de uitvaart. Wij kunnen u volledig ondersteunen met onder andere catering, multimedia en rouwbezoek. Echter, u kunt er ook voor kiezen de uitvaart gedeeltelijk op een andere plek te houden. Dit kan een van onze andere uitvaartcentra zijn of bijvoorbeeld een kerk.

Familiekamers

De tijd na het overlijden van een dierbare is een moeilijke tijd. Het kan op zo’n moment fijn zijn om veel met familie en de overledene samen te zijn. Daarom hebben wij familiekamers beschikbaar in ons uitvaartcentrum in omgeving Alblasserdam. Dit zijn kamers waar de overledene opgebaard kan worden. De kamers zijn elke dag 24 uur beschikbaar met een sleutel die u ontvangt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over openingstijden.

Onze visie op afscheid

Bij Minnendael geloven we dat iedereen een waardevol afscheid verdient. Wij geloven vooral in afscheid nemen op een manier die goed voelt voor u als nabestaande. Zo kunt u een warme herinnering overhouden aan het laatste afscheid. Een afscheid waarbij de overledene centraal staat. Natuurlijk kunnen we u uitgebreid adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Contact | Uitvaartcentrum in Alblasserdam

Minnendael is een initiatief van Gemeente Zwijndrecht en Klinkt Uitvaart. Met jarenlange ervaring en kennis van de omgeving kunnen wij u ondersteunen bij een waardevol afscheid. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van ons uitvaartcentrum in regio Alblasserdam? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen al uw vragen beantwoorden.

Een afscheid met aandacht
In alle rust en ruimte

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden?