Uitvaart Zwijndrecht

Bij crematorium en uitvaartcentrum Minnendael kunt u rustig en persoonlijk afscheid nemen. Het is een vertrouwde plek waar u een uitvaart in Zwijndrecht kan vormgeven hoe u dat wenst. Modern, traditioneel of in klein gezelschap? Samen maken we er een dag van waar u een warme herinnering aan overhoudt.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Een afscheid dat telt

Iedereen verdient een afscheid dat telt. Een afscheid waarbij de herinneringen met een dierbare centraal staan. Zelfs de naam van ons uitvaartcentrum is gebaseerd op herinneringen, omdat deze blijven voortleven. ‘In Memoriam’ betekent letterlijk ‘ter herinnering’. Een uitvaartverzorger zal samen met u de uitvaartceremonie vormgeven. Zo kunt u herinneringen delen van uw overleden dierbare zoals u hem of haar herinnert.

Samen zijn voorafgaand aan de uitvaart

Wij kunnen ons voorstellen dat u na het overlijden van een dierbare samen wilt zijn met u naasten. Daarom zijn onze familiekamers 24 uur per dag beschikbaar. Hier kunt u op unieke wijze afscheid nemen van uw overleden dierbare. Niet alleen tijdens de uitvaart, maar ook de tijd hiervoor. Ook is het mogelijk om de overledene thuis op te baren. Zo kunt u samen thuis zijn tot de uitvaart.

Faciliteiten voor een uitvaart in Zwijndrecht

Wij bieden alle faciliteiten om afscheid te nemen op de manier die u wenst. Ongeacht uw geloof of rituelen. U bepaalt zelf van welke faciliteiten u gebruik maakt en van welke niet. Samen met u maken we keuzes omtrent ruimtes, de kist, catering, bloemen, genodigden, muziek en beeld. Ook bieden wij de mogelijkheid tot livestreaming en een herdenkingsplatform voor nabestaanden (Memoria).

Contact met Minnendael

Minnendael is een gezamenlijk initiatief van de Gemeente Zwijndrecht en Klink Uitvaart. Samen staan wij klaar om u te ondersteunen bij een uitvaart in Zwijndrecht. Hierbij staan zorg en respect altijd centraal. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag telefonisch of per e-mail te woord.

Een afscheid met aandacht
In alle rust en ruimte

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden?