Uitvaart Hendrik Ido Ambacht

Als u een uitvaart in Hendrik Ido Ambacht gaat regelen, staat Crematorium en Uitvaartcentrum Minnendael voor u klaar. Onze locatie is gevestigd aan de rand van Zwijndrecht, vlakbij Hendrik-Ido-Ambacht en Heerjansdam. Hierdoor hebben wij een centrale ligging in de Drechtsteden. Wij kunnen als enige locatie in de regio een crematorium en uitvaartcentrum in één aanbieden. Hierdoor kan de gehele uitvaart verzorgd worden op Minnendael, ook als er gekozen wordt voor een crematie.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Uitvaart Hendrik Ido Ambacht | Crematorium en uitvaartcentrum Minnendael

Afscheid nemen staat in het teken van het leven dat iemand heeft geleid. Wij vinden het belangrijk dat u de vrijheid heeft een afscheid in te richten zoals u dat zelf wilt. Crematorium en uitvaartcentrum Minnendael is een locatie waar waardig en in alle rust afscheid genomen kan worden van een overleden dierbare. Alle faciliteiten rondom het laatste afscheid zijn zo duurzaam mogelijk ingericht.

Een groenere en duurzame toekomst

Wij vinden het erg belangrijk dat we bijdragen aan een groenere toekomst. Daarom willen wij zo energieneutraal mogelijk opereren. Dit doen we onder andere door onze elektrische crematie-installatie, die stroom krijgt van onze eigen zonnepanelen en groene energie. Zo proberen wij onze ecologische voetafdruk te verminderen.

Neem contact op of kom langs

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die onze afscheidslocatie te bieden heeft? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Daarnaast is het ook mogelijk om langs te komen, zodat u het met eigen ogen kunt bekijken. Ook daarvoor kunt u contact opnemen zodat u een afspraak kunt maken.

Een afscheid met aandacht
In alle rust en ruimte

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden?