Uitvaartcentrum Hendrik-Ido-Ambacht

Crematorium en Uitvaartcentrum Minnendael is een uitvaartcentrum vlakbij Hendrik-Ido-Ambacht. Onze afscheidslocatie zit aan de rand van Zwijndrecht, vlak bij Hendrik-Ido-Ambacht. Wat Minnendael zo uniek maakt, is dat wij het enige uitvaartcentrum in de regio zijn wat ook een crematie-installatie heeft. Hierdoor kan een uitvaart waarbij er voor een crematie gekozen is in zijn geheel hier plaatsvinden in plaats van dat er tussendoor naar een crematorium in bijvoorbeeld Rotterdam gereden moet worden.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Uitvaartcentrum Hendrik-Ido-Ambacht laten verzorgen door Minnendael

Onze ervaren medewerkers helpen u van A tot Z bij het regelen van de uitvaart en alles daar omheen. Hierbij staan de wensen van de overledene en/of nabestaanden altijd centraal. Omdat ons uitvaartcentrum van alle moderne faciliteiten is voorzien en wij alles in eigen beheer doen, is er heel veel mogelijk. We denken met u mee om de uitvaart zo persoonlijk en waardevol aan te kleden.

Over Minnendael

Als u een uitvaart in Hendrik-Ido-Ambacht wilt laten plaatsvinden, dan is Minnendael een goede locatie. Beide gebouwen zijn omringd door groen en het is er heel rustig. Zo kunt u in alle rust afscheid nemen van uw overleden dierbare.

Kom met ons in contact

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, of als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. We helpen u verder en voorzien u van alle gewenste informatie. We begrijpen heel goed dat u het in een emotionele tijd rondom het overlijden soms lastig vindt om bepaalde keuzes te maken en knopen door te hakken. Daarom staan wij voor u klaar, zodat u straks met een fijn gevoel op de uitvaart kunt terugkijken.

Een afscheid met aandacht
In alle rust en ruimte

Uitvaartcentrum Hendrik-Ido-Ambacht

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden?