Rouwcentrum Zwijndrecht

Crematorium en uitvaartcentrum Minnendael is een unieke afscheidslocatie in de regio Drechtsteden. Ons rouwcentrum in Zwijndrecht is te gebruiken voor zowel begrafenissen als crematies. Omdat wij een eigen crematie oven hebben, kan een uitvaart waarbij er voor crematie gekozen wordt op één plek plaatsvinden. Er hoeft niet meer naar een crematorium in bijvoorbeeld Rotterdam gereisd te worden. Zo kunt u in alle rust afscheid nemen van uw overleden dierbare. Daarnaast scheelt dit ook in reisbeweging.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u verder.

De unieke eigenschappen van Minnendael

Ons rouwcentrum is gelegen in Zwijndrecht, op een centrale locatie in de Drechtsteden. Vanaf bijvoorbeeld Dordrecht kunt u er met de auto binnen 10 minuten zijn. De locatie is omgeven door groen zodat het een rustige uitstraling krijgt. Er is gebruik gemaakt van grote ramen, waardoor de gebouwen en de omgeving één geheel vormen. De vriendelijke uitstraling maakt het voor nabestaanden een vertrouwde plek.

Onze faciliteiten

Bij Minnendael kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten. Wij streven ernaar om ieder afscheid persoonlijk te maken en voor de nabestaanden een dierbare herinnering achter te laten. Daarom heeft u uitgebreide keuzes als het bijvoorbeeld aan komt op de catering, multimedia of condoleance.

24-uurskamers

Daarnaast beschikt de locatie ook over een aantal 24-uurskamers. In één van deze kamers kan de overledene opgebaard worden tot aan de dag van de uitvaart. De kamers zijn huiselijk ingericht en de nabestaanden kunnen ze op elk gewenst moment bezoeken. Vaak wordt dit als alternatief gebruikt als een thuisopbaring niet mogelijk is.

Ons duurzame rouwcentrum

Omdat duurzaamheid vandaag de dag een steeds belangrijkere rol speelt bij veel mensen, streven we er bij Minnendael naar om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Daarom is onze crematie oven volledig elektrisch en wordt deze aangedreven door stroom van onze eigen zonnepanelen, aangevuld met lokale groene energie. Ook zijn de daken bekleed met sedum plantjes, een natuurlijke isolatiemethode die zorgt voor een verrijking van de biodiversiteit. De bloeiende plantjes trekken bijen, vlinders en andere insecten aan.

Minnendael en Klink Uitvaart

Minnendael is onderdeel van Klink Uitvaart. Klink is een gevestigde naam in de Drechtsteden en verzorgt al meer dan 35 jaar uitvaarten. Dankzij de ervaring van Klinkt Uitvaart weten we hoe we elke uitvaart tot een dierbare herinnering voor de nabestaanden kunnen maken. Hierdoor kunnen zij op een fijne manier afscheid nemen.

Kom met ons in contact

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en beantwoorden al uw vragen.

Een afscheid met aandacht
In alle rust en ruimte

Rouwcentrum Zwijndrecht

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden?