Rouwcentrum Dordrecht

Bent u op zoek naar een rouwcentrum in (de buurt van) Dordrecht waar een afscheidsdienst plaats kan vinden? Crematorium en uitvaartcentrum Minnendael is gevestigd in Zwijndrecht, vlakbij Dordrecht. Onze moderne locatie is van alle gemakken voorzien om een uitvaart te kunnen faciliteren. Zowel voor een begrafenis als een crematie kunt u bij ons terecht. Wij kunnen helpen om de uitvaart van A tot Z te regelen, maar ook als u liever zaken zelf regelt is dit mogelijk. U betaalt alleen voor de diensten waar u gebruik van maakt.

Heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Rouwcentrum Dordrecht | Minnendael staat voor u klaar

Op Minnendael kunt u in alle rust afscheid nemen op een moderne locatie. Op uw eigen tempo  en op een manier die bij de nabestaanden en de overledene past. De moderne architectuur en groene omgeving maken Minnendael een vertrouwde plek. We streven er altijd naar om een dierbare herinnering achter te laten bij de nabestaanden. Vaak heeft dit een positieve invloed op het verwerkingsproces.

Met een eigen keuken, duurzame kaart en verschillende arrangementen kan onze professionele catering zich meten met een restaurant. Het tijdstip van de uitvaart is van invloed op wat u gasten wilt aanbieden. Rond de middag is dat bijvoorbeeld een gezonde lunch. Later op de dag zijn zoete lekkernijen, hartige snacks, een broodjes arrangement met soep of een bourgondische borrelplank misschien meer gepast. Bij Minnendael passen we de catering graag aan op uw wensen.

Neem gerust contact met ons op

Bij vragen staan we voor u klaar. Twijfel daarom vooral niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers vertellen u alles over de verschillende mogelijkheden en denken met u mee.

Een afscheid met aandacht
In alle rust en ruimte

Crematorium Zuid Holland

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden?