Crematorium Ridderkerk

Als u op zoek bent naar een crematorium in Ridderkerk, staat Minnendael voor u klaar. Onze locatie is gevestigd in Zwijndrecht, op korte afstand van Ridderkerk. Wat onze locatie uniek maakt, zijn het uitvaartcentrum en crematorium in één. Hierdoor kunnen ook uitvaarten waarbij er voor een crematie gekozen is, volledig hier plaatsvinden. Afscheid nemen staat in het teken van het leven dat iemand heeft geleid. Wij vinden het belangrijk dat u de vrijheid heeft een afscheid in te richten zoals u dat zelf wilt. Crematorium en uitvaartcentrum Minnendael is een locatie waar waardig en in alle rust afscheid genomen kan worden van een overleden dierbare.

Bij vragen staan we voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.

Crematorium Ridderkerk | Minnendael staat voor u klaar

Onze locatie is zowel voor een begrafenis als crematie te gebruiken. U kunt zelf bepalen van welke faciliteiten u gebruik wilt maken. Wij kunnen de uitvaartplechtigheid van A tot Z verzorgen, maar u kunt ook alleen voor de afscheidsdienst bij ons terecht en de overige zaken elders laten plaatsvinden. Wij bieden sfeervolle ruimtes voor condoleances en hebben twee 24-uurskamers waar de overledene opgebaard kan worden.

Wij geloven dat iedereen een waardig afscheid verdient. Wij geloven vooral in goed afscheid nemen. Dat is volgens ons een afscheid los van vooroordelen over ‘hoe het hoort’. Een afscheid waar de wensen van de overledene én de nabestaanden centraal staan.

Neem contact met ons op

Bij vragen staan we voor u klaar. Onze medewerkers helpen u graag om u van alle informatie te voorzien. Neem contact met ons op via het formulier op de website, per mail of telefonisch. Minnendael helpt u verder.

Een afscheid met aandacht
In alle rust en ruimte

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden?