Crematorium Papendrecht

Minnendeal is een crematorium en uitvaartcentrum in Zwijndrecht, in de buurt van Papendrecht. De locatie bevindt zich midden in de natuur. Dit maakt het een rustige plek om afscheid te nemen van een overleden dierbare. De faciliteiten van het uitvaartcentrum bieden diverse mogelijkheiden om iedere crematie of begrafenis persoonlijk te maken.

Faciliteiten uitvaartcentrum

Een uitvaartcentrum bezoekt u (gelukkig) niet dagelijks. Daarom is het prettig om van te voren te weten wat wij voor u kunnen betekenen en. In ons uitvaartcentrum kan zowel een crematie als begrafenis plaatsvinden. Voorafgaand aan de uitvaartplechtigheid kunt u ervoor kiezen om samen te komen met vrienden, familie en overige nabestaanden in de ontmoetingsruimte. Het afscheid zal vervolgens plaatsvinden in één van de sfeervolle aula’s voor een uitvaartplechtigheid. Bij een crematie kunt u na afloop van de plechtigheid samen naar de crematieruimte. Hier hoeft u niet van te schrikken, ook dit is een rustige, moderne ruimte. Hier kan, indien gewenst, het laatste afscheid plaatsvinden. Ten slotte kunt u weer samenkomen met alle nabestaanden en kunnen wij de catering verzorgen.

Samenzijn

De tijd vanaf het overlijden van een dierbare tot aan de uitvaart is een tijd waarin veel waarde wordt gehecht aan samenzijn. Daarom hebben wij familiekamers in ons uitvaartcentrum in omgeving Hendrik Ido Ambacht. Dit zijn kamers met een huiselijke sfeer met ruimte voor het opbaren van een overleden. U krijgt de sleutel van deze kamer en kunt er dag en nacht terecht.

Een persoonlijk afscheid

Bij Minnendael vinden we het belangrijk dat u afscheid kunt nemen op een manier die past bij de overledene en nabestaanden. Wij bieden u daarom alle faciliteiten voor een persoonlijk afscheid in ons uitvaartcentrum. U kunt zelf kiezen van welke faciliteiten u gebruik maakt en van welke niet. Afscheid nemen kan maar één keer. Daarom zorgen we er samen voor dat het afscheid van uw geliefde een waardevolle herinnering wordt.

Vragen over een crematie in (de buurt van) Papendrecht

Heeft u nog vragen over ons crematorium en uitvaartcentrum in de buurt van Papendrecht? Neem dan contact met ons op. Eén van onze professionele medewerkers zal u informeren over de mogelijkheden van ons uitvaartcentrum.

Een afscheid met aandacht
In alle rust en ruimte

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden?