Crematorium in Zwijndrecht

Het crematorium Minnendael in Zwijndrecht is gelegen in een groene en rustige omgeving. Hierdoor straalt de locatie rust en kalmte uit, wat volgens ons belangrijke elementen zijn bij het afscheid nemen van een dierbare. Door het gebruik van duurzame en natuurlijke materialen vormen de gebouwen en omgeving één geheel. De vriendelijke uitstraling maakt het voor nabestaanden een vertrouwde plek.

Heeft u vragen? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.

Crematorium in Zwijndrecht | Minnendael staat voor u klaar

Onze locatie is te gebruiken bij zowel crematies als begrafenissen. De afscheidslocatie leent zich uitstekend voor het houden van een waardevolle afscheidsdienst, ongeacht of u kiest voor een crematie of begrafenis. Daarnaast hebben wij als enige in de regio een crematie-installatie bij het uitvaartcentrum. Hierdoor kunnen ook de uitvaartplechtigheid en de crematie op één locatie plaatsvinden.

Minnendael is een gezamenlijk initiatief van de Gemeente Zwijndrecht en Klink Uitvaart. In de voorbereiding op een uitvaart werkt u als nabestaanden intensief samen met een uitvaartverzorger. Dan is het belangrijk dat er een klik is. Als nabestaanden wilt u ervan uit kunnen gaan dat een uitvaart met zorg en respect georganiseerd wordt. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels een groot netwerk van uitvaart- en nazorgspecialisten opgebouwd. We ondersteunen u op professionele wijze en zullen er alles aan doen om het afscheid gedenkwaardig te maken.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan via het formulier op de website, per mail of telefonisch. Onze medewerkers voorzien u van alle nodige informatie, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Ook kunt u langskomen om de locatie te bekijken. Hiervoor kunt u eveneens contact met ons opnemen.

Een afscheid met aandacht
In alle rust en ruimte

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden?