Crematorium Hendrik-Ido-Ambacht

Minnendael is een moderne afscheidslocatie met een eigen crematorium, vlakbij Hendrik-Ido-Ambacht. Onze locatie bevindt zich in een groene omgeving en is daarom een zeer geschikte plek om in alle rust afscheid van uw geliefde te kunnen nemen. Er is bewust gekozen voor het gebruiken van natuurlijke materialen, zodat beide gebouwen één zijn met de natuur eromheen. De vriendelijke uitstraling maakt het voor nabestaanden een vertrouwde plek.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan voor u klaar.

Crematorium Hendrik-Ido-Ambacht | Minnendael

Onze locatie is voorzien van alle faciliteiten die u bij een moderne uitvaart kunt verwachten. Zo hebben we een uitstekende multimedia installatie, waardoor beeld en muziek goed tot hun recht komen tijdens een afscheidsdienst. Soms zegt een mooie foto of een passend liedje namelijk meer dan 1000 woorden.

We zorgen er altijd samen met u voor dat het afscheid persoonlijk wordt en past bij het leven wat de overledene heeft geleefd. Onze locatie is flexibel te gebruiken bij een crematie of begrafenis. U bepaalt zelf van welke faciliteiten u gebruik wilt maken (en van welke niet). Dat wil zeggen dat u bij ons terecht kunt voor een crematie van A tot Z, maar ook alleen kunt kiezen voor een afscheidsdienst op Minnendael terwijl de begrafenis of crematie elders plaatsvindt.

Heeft u vragen? Wij helpen u verder

Bij vragen staan we voor u klaar. Neem gerust contact met ons op en we komen hier zo snel mogelijk bij u op terug. Onze medewerkers zijn zeer ervaren en kunnen u indien gewenst ook advies geven.

Een afscheid met aandacht
In alle rust en ruimte

Crematorium Hendrik-Ido-Ambacht

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden?