Crematorium Dordrecht

Als u op zoek bent naar een crematorium in de regio Dordrecht omdat u helaas te maken heeft gekregen met een sterfgeval, staat Minnendael voor u klaar. Ons crematorium en uitvaartcentrum in Zwijndrecht is gelegen in een rustige en groene omgeving. Een plek waar in alle rust afscheid genomen kan worden van een overleden dierbare.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Crematorium Dordrecht | Crematorium en uitvaartcentrum Minnendael

Onze locatie in Zwijndrecht, vlak bij Dordrecht, heeft een centrale ligging in de Drechtsteden. Daarnaast is het de enige locatie in de buurt die naast een uitvaartcentrum ook een eigen crematorium heeft. Hierdoor hoeft u voor een uitvaart waarbij er voor een crematie wordt gekozen niet meer naar bijvoorbeeld Rotterdam te reizen. Alles kan op één locatie plaatsvinden. Dit geeft vaak rust bij de nabestaanden.

Duurzaamheid

Duurzaamheid speelt bij Crematorium en Uitvaartcentrum Minnendael een belangrijke rol. Zo is onze crematie-installatie volledig elektrisch en wordt deze aangedreven door energie van onze eigen zonnepanelen. Zo proberen we onze ecologische voetstap zo klein mogelijk te houden.

Onze faciliteiten

Bij Minnendael betaalt u uitsluitend voor de diensten waar u gebruik van maakt. Daarom gaan wij vooraf met u in gesprek om de wensen van de overledene en de nabestaanden te bespreken. Wij staan klaar om u hierin te adviseren, om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. We vinden het belangrijk dat de uitvaart past bij het leven wat de overledene heeft geleefd. Daarom kunt u uitgebreid kiezen uit verschillende mogelijkheden als het bijvoorbeeld gaat om catering, maar ook om opbaring van de overledene.

We hebben verschillende 24-uurskamers waar de overledene tot aan de dag van de uitvaart opgebaard kan worden. De nabestaanden kunnen kamer op elk gewenst moment bezoeken en hoeven hier geen afspraak voor te maken. Deze kamers zijn ook geschikt om rouwbezoek in te ontvangen.

Onze medewerkers staan voor u klaar

Bij vragen staan we uiteraard voor u klaar. Neem contact met ons op en we komen hier zo snel mogelijk op terug. Onze locatie is van maandag t/m vrijdag geopend tussen 9:00 en 16:00. Onze mensen helpen u verder en voorzien u van alle nodige informatie.

Een afscheid met aandacht
In alle rust en ruimte

Uitvaart Dordrecht

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden?