Crematoria Zuid Holland

Er zijn verschillende crematoria in Zuid Holland, waar Crematorium en Uitvaartcentrum Minnendael er één van is. Het unieke van onze locatie is dat wij een uitvaartcentrum en crematorium in één hebben. De naam Minnendael is een verwijzing naar het historische klooster ‘Eemsteyn’ dat ooit in de regio te vinden was. Het klooster bestaat inmiddels niet meer. De rust en ruimte, kenmerkend voor de sfeer binnen de kloostermuren, zijn gebleven.

Heeft u vragen over ons crematorium en/of het uitvaartcentrum? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Crematoria in Zuid Holland | Minnendael

Wij vinden het belangrijk dat er waardig en in alle rust afscheid genomen kan worden van een overleden dierbare. Het crematorium en uitvaartcentrum zijn te vinden in een groene omgeving die veel rust uitstraalt, wat door de meeste mensen als erg prettig wordt ervaren.

Onze locatie beschikt over alle moderne faciliteiten om elk soort uitvaart te kunnen verzorgen. Zo hebben we een moderne multimedia installatie waarop muziek en beeld kan worden afgespeeld, uitgebreide cateringmogelijkheden en twee 24-uurskamers. In deze kamers kan de overledene opgebaard worden tot aan de dag van de uitvaart.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels een groot netwerk van uitvaart- en nazorgspecialisten opgebouwd. We ondersteunen u op professionele wijze en zullen er alles aan doen om het afscheid gedenkwaardig te maken.

Crematorium en Uitvaartcentrum Minnendael

Als u op zoek bent naar een crematorium in Zuid Holland, staat Crematorium en Uitvaartcentrum Minnendael voor u klaar. We hebben niet alleen een eigen crematie-installatie, maar ook een moderne afscheidslocatie die van alle gemakken is voorzien. We vinden het heel belangrijk om van elke uitvaart een unieke beleving te maken voor de nabestaanden. Elk leven is uniek en de uitvaart moet passen bij het leven dat de overledene heeft geleefd. Zo wordt de uitvaart een dierbare herinnering.

Heeft u vragen? Neem contact op

Bij vragen staan we uiteraard voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen via het formulier op onze website, per mail of telefonisch. We komen hier dan zo snel mogelijk bij u op terug.

Een afscheid met aandacht
In alle rust en ruimte

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden?