Crematie Hendrik Ido Ambacht

Voor een crematie in Hendrik Ido Ambacht staat Minnendael voor u klaar. Wij zijn gevestigd aan de rand van Zwijndrecht, vlakbij Hendrik Ido Ambacht. Het unieke aan onze locatie is dat wij een crematorium en uitvaartcentrum in één hebben. Dit komt verder nergens in de Drechtsteden voor. De locatie is sfeervol ingericht en is omringd door natuur. Daarom is Minnendael een geschikte plek om in alle rust afscheid te kunnen nemen van een overleden dierbare.

Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft.

Crematie in Hendrik Ido Ambacht laten verzorgen door Minnendael

De naam Minnendael is een verwijzing naar het historische klooster ‘Eemsteyn’ dat ooit in de Grote Waard te vinden was. Het klooster bestaat inmiddels niet meer. De rust en ruimte, zo kenmerkend voor de sfeer binnen de kloostermuren, zijn gebleven.

Alle faciliteiten om de uitvaart van A tot Z bij ons te kunnen (laten) verzorgen zijn aanwezig. Zo hebben we een uitgebreide catering waarbij u ook kunt kiezen voor een lunch of luxe borrel, 24-uurskamers waar de overledene opgebaard kan worden en sfeervolle ruimtes voor bijvoorbeeld een condoleance. U bepaalt zelf van welke faciliteiten u wel en geen gebruik wilt maken. Vooraf worden de wensen van de overledene én de nabestaanden uitvoerig besproken, zodat we elk afscheid persoonlijk kunnen maken.

Neem contact op bij vragen

Heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, per mail of via het formulier op de website. We komen hier dan zo snel mogelijk bij u op terug. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u verder zodat u alle nodige informatie tot uw beschikking heeft.

Een afscheid met aandacht
In alle rust en ruimte

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden?