Minnendael

Dordrecht crematorium

Woont u in de omgeving van Dordrecht en bent u op zoek naar een crematorium om een crematie te laten plaatsvinden? Crematorium en Uitvaartcentrum Minnendael is hier de geschikte plek voor. Onze afscheidslocatie is van alle moderne gemakken voorzien, waardoor een uitvaart hier volledig plaats kan vinden. We hebben als enige in de Drechtsteden naast een afscheidslocatie ook een eigen crematorium. Hierdoor hoeft er bijvoorbeeld niet meer naar Rotterdam gereisd te worden voor de crematie.

Bij vragen staan we voor u klaar, neem contact op.

Informatie

Dordrecht crematorium | Minnendael staat voor u klaar

Duurzaamheid is bij ons een erg belangrijk begrip. Onze locatie is omringd door groen en er is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Hierdoor krijgt het geheel een rustige en vriendelijke uitstraling. Daarnaast is onze crematie-installatie volledig elektrisch en wordt deze voorzien van stroom van onze eigen zonnepanelen, aangevuld met lokale groene energie. Op deze manier proberen wij onze ecologische voetstap zoveel mogelijk te verkleinen.

Bij het organiseren van een uitvaart komt veel kijken. Het kiezen van een geschikte locatie, de kist, bloemen, genodigden en de muziek. Een uitvaart staat in het teken van het leven dat iemand heeft geleid. Hoe goed u elkaar ook kende, het is niet altijd makkelijk om te bedenken wat de overledene graag gewild zou hebben. Daarom staan wij voor u klaar. We begeleiden u van A tot Z en geven adviezen, zodat u in alle rust afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare.

Kom met ons in contact

Bij vragen staan we voor u klaar. Neem gerust contact met ons op. We komen dan zo snel mogelijk op uw vraag terug. Onze medewerkers helpen u verder en voorzien u van alle gewenste informatie over de mogelijkheden.

Een afscheid met aandacht
In alle rust en ruimte

Crematorium Hendrik-Ido-Ambacht

Wilt u meer weten over
de mogelijkheden?